Слот машини с различен брой барабани

Слот машини с различен брой барабани

Прочети

Покажи всчики статии
Защо да четем ревюта и описания на слот машини?

Защо да четем ревюта и описания на слот машини?

Понякога намирането на пътя всред безбройните нови слот машини е задача за супер-човек. За щастие, не е нужно да помните всички игри, които сте играли наизуст. Можете да намерите отзиви на играчите или описания на почти всяка игра на слот машина в интернет. Къде можете да ги намерите и защо трябва да ги прегледате преди всяка игра с реални пари?

onlinerotativki.bg
Какво са безплатните врътки и как да ги получим?

Какво са безплатните врътки и как да ги получим?

Онлайн казино игрите са приятен начин да прекарате време и чудесна възможност да тествате своите игрови умения. Разбира се, всичко върви ръка за ръка с голяма вероятност за големи печалби. Онлайн казината предлагат много предимства, наред с други неща. Една от които са безплатните врътки. Знаете ли какво означава това и как да ги използвате?

onlinerotativki.bg
Основна слот машина терминология

Основна слот машина терминология

Ние сме подготвили един преглед на всички основни термини използвани когато се играе на слот машини в казина и в интернет.

onlinerotativki.bg
Как да печелите на онлайн ротативки

Как да печелите на онлайн ротативки

Подобно на рулетката или блекджека, онлайн ротативките и видеоротативките също разполагат с разнообразни игрови стратегии. Запознайте се с тях и увеличете шансовете си за печалба!

onlinerotativki.bg

Забавление на нетрадиционни мулти-барабани слот игри

Въпреки че някога онлайн слотове започнаха с три барабана, а днес най-популярни са тези с 5 барабана, за щастие има и други алтернативи. Сега не говорим за слотове с четири или шест барабана, въпреки че дори и те несъмнено си заслужават да опитате, имаме предвид слот машини, които предлагат много повече барабани (Gemmed!). Има обаче и такива, при които изобщо няма барабани (Fruit Snap).

Те се класифицират предимно като алтернативни слотове, където можете да стигнете до печалбите по начини, различни от класическото свързване на символи. Популярни от дните на първите смартфони са така наречените игри за свързване. При тях печалбата се дава и за символи, свързани вертикално или диагонално, а не само хоризонтално, както е обичайно в класическите ротативки (Tiki Fruits).

Алтернативните слотове внасят глътка свеж въздух в иначе сравнително консервативната среда на онлайн слотовете и ние определено ви препоръчваме да опитате една от тях. Няма значение дали има 7 барабана или 50. Въпросът е, че ще ви разтърси малко от летаргията и ще играете нещо ново.

Освен това креативните и оригинални бонуси са приятна част от тези слотове. Благодарение на различни игрови механики, те позволяват на авторите по-свеж подход и възможност да ангажират въображението. Ето защо, поне от време на време, пробвайте онлайн слотове с няколко барабана.

Ротативки