Как да печелите на онлайн ротативки

Как да печелите на онлайн ротативки

Подобно на рулетката или блекджека, онлайн ротативките и видеоротативките също разполагат с разнообразни игрови стратегии. Запознайте се с тях и увеличете шансовете си за печалба!

Нашите съвети за печалба

Преди да прочетете нашите съвети, имайте предвид, че онлайн ротативките и видеоротативките се предназначени предимно за забавление и печалбата е само приятно странично предимство. Онлайн ротативките разчитат на шанса. Бихме желали да препоръчаме няколко правила, които да следвате, за да успеете.

  • Помнете, че някой със сигурност ще спечели джакпота. Ако не вие, тогава някой друг ще го спечели.
  • Научете правилата на играта, която играете. Ако просто завъртате безцелно и безразсъдно, със сигурност ще загубите и проиграете парите си.
  • Ако е възможно, разберете какъв е процентът на изплащане за дадената ротативка. Този процент обикновено е между 85% и 98%, докато онлайн казината в интернет обикновено предлагат по-висока вероятност - поне 97%. Изчислението е просто: Ако депозирате €100, ще си върнете средно €98. А сега си представете, че няколко аматьори са хвърлили няколкостотин евро в ротативка преди известно време. Ротативките няма да ви позволят да спечелите, ако завъртите по-малко от 10 – 20 пъти. И това се случва редовно. Някой идва, залага €2 и спира да играе. Истинските пари очакват по-търпеливите.
  • При игра на прогресивни ротативки се концентрирайте върху максималния брой монети. С други думи: Не ограничавайте залагането си на един ред – по-добре е да заложите на всички редове, както и на диагоналите.
  • Ако спечелите голяма сума, преминете на друга ротативка, предлагана от онлайн казиното. Всяка ротативка има собствена предварително зададена сума пари за разпределяне.
  • Опитайте да играете наняколко различни игри. Ако не печелите на поне всяко 15-то изтегляне, преминете на различна игра.
  • Определете си дневен лимит. Понякога просто не е щастливият ви ден и е по-добре да не играете над дневния лимит, който сте си определили. По-добре се върнете по-късно и ще видите, че нещата наистина се оправят.
Ротативки