4 барабана слот машини

4 барабана слот машини

Прочети

Покажи всчики статии
Защо да четем ревюта и описания на слот машини?

Защо да четем ревюта и описания на слот машини?

Понякога намирането на пътя всред безбройните нови слот машини е задача за супер-човек. За щастие, не е нужно да помните всички игри, които сте играли наизуст. Можете да намерите отзиви на играчите или описания на почти всяка игра на слот машина в интернет. Къде можете да ги намерите и защо трябва да ги прегледате преди всяка игра с реални пари?

onlinerotativki.bg
Какво са безплатните врътки и как да ги получим?

Какво са безплатните врътки и как да ги получим?

Онлайн казино игрите са приятен начин да прекарате време и чудесна възможност да тествате своите игрови умения. Разбира се, всичко върви ръка за ръка с голяма вероятност за големи печалби. Онлайн казината предлагат много предимства, наред с други неща. Една от които са безплатните врътки. Знаете ли какво означава това и как да ги използвате?

onlinerotativki.bg
Основна слот машина терминология

Основна слот машина терминология

Ние сме подготвили един преглед на всички основни термини използвани когато се играе на слот машини в казина и в интернет.

onlinerotativki.bg
Как да печелите на онлайн ротативки

Как да печелите на онлайн ротативки

Подобно на рулетката или блекджека, онлайн ротативките и видеоротативките също разполагат с разнообразни игрови стратегии. Запознайте се с тях и увеличете шансовете си за печалба!

onlinerotativki.bg

Комбиниране на най-доброто на 4 барабана

Въпреки че, обичаме 4 барабана в двигателите, това е малко позабравена група игри в онлайн слотовете. И то несправедливо. Дори, четири барабана могат да предложат страхотно забавление. Те са най-добрите в съчетаването на най-доброто от слотовете с три и пет барабана.

Четирите барабана са бързи (Joker Boom) и относително прости (Multiplay 81), но вече можете да имате приличен геймплей на техните барабани (81 Attila). Ето защо те са склонни да идват с много по-добри бонуси (Stacked) от слотовете с три барабана. Символите Уайлд и Скетър са често срещани, но са по-богати и оригинални, отколкото на трите барабана. Втори Скетър или Мистерия бонус също ще се появи тук и там.

С увеличаването на броя на барабаните нараства и броят на печелившите линии, които могат да бъдат достигнати на слота (Wild Circus 256). Сега започва да става интересно. Въпреки че трябва да бъде казано истината, ние все още предпочитаме по-добър и плавен ход на играта + творчески бонуси, а не голям брой печеливши линии. Но много играчи са на друго мнение.

По този начин ротативките с 4 барабана са предимно приличен компромис между класическите ретро слотове с три барабана и по-мощните слотове с пет барабана, често тромави и пълни с баласт, който само влошава играта. Изпробвайте ги и се насладете на играта.

Ротативки