Reel Rush (Рийл Ръш)

Reel Rush (Рийл Ръш)

Пробвайте слот машините Reel Rush (Рийл Ръш) безплатно

Разбира се, ние харесваме истории в реалния живот, както и в нашите слот машини, но понякога просто искаме да изчистим главата си и да се опитаме да не мислим за нещо твърде сложно. И точно тогава е хубаво, игри като Рийл Ръш да са ти под ръка. Онлайн слот машина, която удря точно в десетката, предлага незабавно забавление и дори добавя малко оригиналност в микса.

Рийл Ръш на NETENT предлага точно онова, което уморените играчи искат - бърза игра, в която могат да играят, дори и да имат малко време. Рийл Ръш на пръв поглед може да не изглежда така, но всъщност точно отговаря на всички изисквания, базирана на обикновена игрална машина, която не се предлага с излишни режими на игра. И като бонус всичко е опаковано в хубав, нов, графичен стил и разполага с приятно аудио.

Една 5-барабанна тайна

Въпреки, че игралната машина пресдтавлява машина с 5 барабана с 5 линии и до 3125 печеливши комбинации, има малка уловка. В действителност, докато първият и петият барабан предлагат до 5 печеливши линии, но докато не отключите повече от тях, вие ще въртите тези барабани само на линия номер 3. Барабани 2 и 4 ще въртят своите линии само номера 2, 3 и 4, а само барабан 3 предлага всичките 5 линии.

В началото може да изглежда сложно, но идеята е, че някои позиции на екрана са заключени и могат да бъдат отключени чрез печалба. Така че, ако завъртите барабаните и спечелите, някои позиции ще бъдат отключени и следващият кръг ви позволява да създавате печеливши комбинации, като използвате и отключените символи. След две завъртания ще сте разбрали идеята напълно. Но бъдете внимателни - щом загубите рунд, всички отключени позиции ще бъдат заключени отново. За да обобщим, необходими са ви 5 последователни печеливши рунда, за да отключите целият екран и да играете на 5 барабана и 5 битови линии.

Бонуси правещи въртенето по-добро

За да ви държат мотивирани, авторите са добавили и няколко прости игрови бонуса. Например, ако успеете да получите гореспоменатите 5 последователни печеливши завъртания, веднага получавате 8 безплатни врътки. И те винаги се играят на напълно отключен екран и затова шансът да си тръгнете с наистина хубава сума пари е много по-голям, отколкото в нормалните рундове.

Освен безплатните врътки, вие имате достъп и до класическия уайлдкард символ. Той обаче се появява само на барабани 2, 3, 4 и 5. Уайлкард символът действа като жокер: може да замени всеки липсващ символ в печеливша комбинация.

Пробвайте Рийл Ръш първо безплатно

И това е. Това е всичко, което може да предложи Рийл Ръш. И що се отнася до нас, това е хубаво нещо. Мигновенните слот машини трябва да останат верни на своята природа и да предлагат бързи и прости игри. Рийл Ръш прави това перфектно. Ако досега не сте играли подобна игра, препоръчваме да изпробвате тази, както и други подобни онлайн слот машини, безплатно. Това ще ви позволи да тренирате малко и да научите правилата за всяка машина. И не е нужно да инвестирате нищо, за да го направите. Звучи като добра сделка, нали?

Детайли на играта

Доставчик на играта:
NetEnt
Тема на играта:
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки