Русалки Милиони

Русалки Милиони

Пробвайте слот машините Русалки Милиони безплатно

Света на русалките не е много добре изследван. Това което знаем е, че оригиналната такава от Х.К. Андерсен чака в Копенхаген някой принц да дойде и да я спаси. Не знаем обаче, какво тя ще предложи на своя спасител, но ако сметнете, че една добра награда ще бъде достатъчна, тогава вие препоръчваме да опитате Русалки Милиони слот машината от Микрогейминг.

Открийте един магичен и скрит под водата свят

Микрогейминг са направили тяхната игра в един приказен подводен свят, където русалките доста често присъстват. Ако обичате приказките, тогава тази слот машина може би е точно за вас. Едни от нещата, които я правят запомняща са нейният отличен дизайн, ръчно нарисуваните визуализации – Микргейминг са свършили страхотна работа тук и са отделили достатъчно внимание на детайлите. Поздравяваме ги за тяхната работа тук.

Русалки Милиони е една обикновена 5-барабана онлайн слот машина, с възможност за допълнителна печалба от до 15 печеливши линии (обърнете внимание, че допълнителните линии са налични само в десктоп версия). Вашата цел е да направите печеливша комбинация съставена от еднакви печеливши символи. Русалки Милиони смята печелившите комбинации от ляво на дясно, както е нормалното.

Уайлд и Скетър символи + един интересен бонус

Тази слот машина ви позволява да постигнете страхотни печалби, благодарение на специални символи и бонус игра. Специалните символи са, това което бихте очаквали: уайлд и скетър. Уайлд символите служат като уайлд карта и могат да превърнат иначе непечеливша комбинация в печеливша такава.

Скетър символът от своя страна предлага безплатни врътки. Ако успеете да получите 3, 4 или 5 скетър символа, тогава вие ще бъдете възнаграден с безплатни врътки. Вие може да получите до 10 безплатни врътки по-този начин. Една страхотна новина е, че по време на безплатните врътки, вашите печалби се умножават с фактор от 3, и така наистина си струва да се опитате и получите колкото се може повече скетър символи.

Освен специални символи, Русалки Милиони също така предлага бонус игра. За да я започнете е необходимо да намерите 3, 4 или 5 Съкровище Бонус символи. Освен това, те трябва да са представени в печеливша линия. Ако успеете, тогава отивате в бонус режим, в който вашата задача е да избирате печеливши предемети от комплект от 12 предложени предмета. Броят на предметите, които може да изберете зависи от това колко съкровище символи сте открили.

Играй с русалките безплатно

Русалки Милиони е насочена основно за начинаещи или играчи, които нямат много свободно време да играят по-сложни игри, но това не означава, че не си струва да се пробва. Това определено не е истина – дайте и шанс и преценете сам за себе си. Пожелаваме ви късмет.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
Microgaming
Тема на играта:
Слот машина от подводният свят
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки