Принцеса Кои

Принцеса Кои

Пробвайте слот машините Принцеса Кои безплатно

Какво е първото, което ви идва наум, ако чуете „Япония“? Връх Фуджи или пилоти камикадзе? Луда технология? За нас това е манга живопис и аниме. Има няколко неща, които определят земята на изгряващото слънце като този специфичен стил на изкуство. Ако също ви харесва, тогава Принцеса Кои от Net Entertainment е онлайн слот машина, която може да предизвика интереса ви.

Тя може да предложи много манга, включително всички елементи, които бихте очаквали. С други думи, очаквайте момичетата да имат къси поли, чорапи до коляното, големи очи и още по-големи „възглавнички“, така да се каже. Но не очаквайте хентай порно, тук сме в прилична компания все пак.

Манга стилът

Фактът, че Принцеса Кои е направена от NETENT, се вижда от пръв поглед. Дизайнът е звезден, а рисуваната на ръка графика е красива. Звуците също са естествено ориенталски, с изявени азиатски елементи.

И под цялата тази ориенталска красота ще намерите слот машина с 5 барабана с три реда и 20 фиксирани печеливши линии. Но играта предлага и наистина щедри и много приятни тайни. Например бонус залог. Ако го активирате, ще удвоите първоначалния си залог (дори по време на Макс залог), но от друга страна получавате по-голяма вероятност от активиране на произволни бонусни функции. И можете да ни се доверите, когато кажем, че наистина ги искате!

Камикадзе бонуси в Принцеса Кои

Един от бонусите, скрити в Принцеса Кои, са случайни функции. Във всеки момент на екрана могат да се появят три цветни риби и в този случай ще бъдете помолени да изберете една. Изборът, който правите, ще ви даде произволно един от гореспоменатите бонуси.

5-хит бонусът ще ви даде едно безплатно завъртане с гарантирана печеливша комбинация от 5 символа в края. И печелившият символ, и печелившата линия се избират на случаен принцип.

Случаен Уайлд ще накара 4 до 9 произволно поставени символи Уайлд да се появят на барабаните в един кръг. Уайлд барабани отиват още по-далеч, като покриват цели барабани с Уайлд символи.

И последното „произволно благословение“ е активирането на бонус, което ще ви даде врътка, в която ще ви бъде гарантирано, че ще получите символите, необходими за активиране на една произволно избрана бонус функция.

...и още бонуси

Въз основа на горното може би вече сте се досетили, че това не са единствените бонуси, които трябва да очаквате в тази игра. Всъщност има много повече. Ако успеете да получите специалните бонус символи на барабани 1, 3 и 5, тогава ще преминете към друга специална мини-игра. Първата ви задача там ще бъде да получите конкретен печеливш бонус на колело. Налични са четири специфични режима.

Сигурна печалба безплатни врътки - Той предлага 10 безплатни врътки, по време на които всяко завъртане гарантира минимална печалба, равна на най-високата постигната награда в дадените безплатни врътки.

Уайлд барабани безплатни врътки – той също предлага до 10 безплатни врътки. Тук по време на всяко завъртане 1 до 5 барабана ще се превърнат в Уайлд барабани, което означава, че получавате значително увеличен шанс да получите печеливша комбинация.

Бонус колело - Това е специална функция по време на бонус играта, която ви позволява да получите монети и да активирате и двете други функции, които предлагат безплатни врътки. Бонус колелото е разделено на три нива, всяко от които се състои от 12 части.

Кеш Печалба - Това ви възнаграждава с незабавна парична награда; ако го получите, веднага печелите произволно избрана сума.

И накрая не трябва да забравяме класическия Уайлд символ, който в Принцеса Кои класически действа като уайлд карта.

Играйте на слот машина Принцеса Кои безплатно

Както можете да видите, тук наистина има много дълбочина ... всъщност трябваше да пропуснем куп неща, защото не биха се вписали в това ревю. Като цяло, ако искате да играете на слот машина, където винаги се случва нещо, тогава Принцеса Кои е идеалният избор за вас. Въпреки това може да понесете голям финансов удар, преди да се запознаете с всички функции, предлагани от играта, и затова вярваме, че безплатната пробна версия ще ви бъде полезна. След няколко безплатни кръга не би трябвало нищо да ви спира да изпитвате далечно-източните теми на този слот с добре спечелените си пари.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
NetEnt
Тема на играта:
Слот игра с тематика от приказка
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки