Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

Пробвайте слот машините Gonzo’s Quest безплатно

Ако харесвате приключенията, слот машините и оригиналните идеи, тогава Gonzo’s Quest е точната слот машина за вас. Тази слот машина, създадена от NetEnt, всъщност е една от най-популярните слот машини в света.

В нея, вие играете ролята на Гонзо конквистадорът, когато той пристига в Южно Американската джунгла за да търси златни съкровища. Дали той ще успее, зависи изцяло от вас и разбира се вашият късмет. Gonzo’s Quest, наистина има какво да предложи, и също така има много добър процент на връщане – 96% е малко над средното.

И все пак, нейната най-силна страна е със сигурност механиката на играта. Въпреки, че тя е класическа слот машина с 5 барабана и 20 печеливши линии, това не са просто стандартните барабани. При Гонзо Куест, те са заменени от падащи камъни. В допълнение, играта е въвела революционната Лавина система. Това ви позволява да печелите повече – тя започва когато получите печеливша комбинация и прави печелившите камъни да експлодират, повличайки камъните над тях да паднат на техните места. Това означава, че допълнителни печеливши комбинации могат да се създават реално до безкрайност.

И за да направят всичко още по-интересно NetEnt са добавили една специална бонус игра. Тя се казва Фрий Фолс. За да се активира, вие трябва да получите три специални символа, и веднага при активация вие получавате 10 безплатни врътки. И това не е всичко. Множителят също започва да расте и това означава, че вие може да стигнете до 15 пъти вашия първоначален залог.

Gonzo’s Quest слот машината, наистина има какво да предложи и със сигурност ще ви забавлява много, докато разкривате нейните тайни. Пробвайте я безплатно, преди да започнете да играете с реални пари. Така ще разберете, дали и на вас ще ви хареса историята на Гонзо – конквистадорът.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
NetEnt
Тема на играта:
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки