Дракон Шампиони

Дракон Шампиони

Пробвайте слот машините Дракон Шампиони безплатно

Ще имате едно вълнуващо и интересно приключение с онлайн слот машина Дракон Шампиони. Този път авторите на играта от Playtech се оставиха да се вдъхновят от фантастичната игра Dungeons & Dragons и те подредиха барабаните със символи на опасен дракон и няколко решителни воини.

Шестте барабана на слот машината и 4 096 пътя за печалба

Дракон Шампиони слотът бързо се превърна в наш фаворит по две прости причини. Той не е направен от 3 или 5 барабана, но има 6 от тях и предлага до 4 096 пътя за печалба. Да, това е многоредов слот, подобен на Break Away от Microgaming или Dragons of Fortune от Synot Games. И втората причина са неговите символи на драконов огън с адски бонус. Нека да ги разгледаме един по един.

Дракон Шампиони е съставен от 6 барабана, 4 реда и има до 4 096 пътя за печалба. Печелившите комбинации вървят отляво надясно. Те трябва да започнат от първият барабан отляво и да продължат непрекъснато вдясно. Ако има няколко печеливши комбинации на печеливша линия, се отчита само най-високата. Ако обаче успеете да получите повече печеливши комбинации на множество печеливши линии, печалбите се сумират.

Може да получите до 100 безплатни врътки

Първото нещо, което ни очарова бяха символите с драконов огън. Щом ги завъртите, в случай че получите печеливша комбинация, те се разширяват в 4 допълнителни полета (вдясно, вляво, нагоре и надолу). Освен това, слотът Дракон Шампиони има и други бонуси.

Уайлд символът като логото на играта традиционно замества липсващите символи в печеливша комбинация.

Можете да влезнете в игра с 8 безплатни врътки, ако получите 3 Скетър символа, представени като „безплатни игри“. За 4 Скетър символа получавате 15 безплатни врътки, 5 символа ви получават 25 безплатни врътки, а 6 ще ви донесат страхотни 100 безплатни врътки. Да, четете това право. Имате доста адски номер, казвате? По време на безплатните врътки можете да получите и повече безплатни врътки.

Не можахме да се откъснем от Дракон Шампиони

Онлайн казината най-накрая добавиха към своята селекция слот машина, на която се забавлявахме страхотно, но това също ни донесе няколко интересни печалби. 4 096 пътя към печалба, възможност да спечелите луксозни 100 безплатни завъртания и символи, които се разширяват до съседни позиции. Тези функции ще направят незабавно, точно това което ни направиха и на нас. Изпробвайте слота на Дракон Шампиони и ще се съгласите.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
Playtech
Тема на играта:
Слот машина с митология
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки