Crime Scene™

Crime Scene™

Пробвайте слот машините Crime Scene™ безплатно

Crime Scene™ придава вълнение на барабаните с популярната функция Sticky Wild. Когато символът Sticky Wild бъде намерен, той ще остане на място за до 5 завъртания и, ако това не е достатъчно, за да задържи приповдигнатостта на очакването на победата, печалбите от Sticky Wild имат множител x3!

В хода на играта играчите, които намерят 3 или повече бонус символа, биват преместени във високотехнологична лаборатория. В нея играчите научават, че има възможности за огромни печалби. Само с щракване върху папките играчите могат да намерят печалби от монети, символ за втори шанс, който не позволява на бонус играта да свърши, или символи на улики с произволни стойности на монети. Това, което прави бонус играта толкова вълнуваща е, че ако се открие символът за улика, се добавят печалби от монети към всички последващи печалби от монети!

Когато бонус играта приключи, играчите имат дори по-големи шансове да увеличат печалбите си. Преди да бъдат прехвърлени обратно в главната игра, играчите могат да избират от 4 отделни плика. Пликовете съдържат допълнителни печалби от монети, множител x2 за общите печалби от бонус играта или играчът се прехвърля обратно в бонус играта.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
NetEnt
Тема на играта:
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки