Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe

Слот машини функции

Колко барабана и печеливши линии има слот машината Book of Ra Deluxe?

Онлайн слот машината Book of Ra Deluxe се състои от 5 барабана, 3 реда и 10 избираеми печеливши линии.

Каква е темата на Book of Ra Deluxe?

Това е приключенска игра, която може да се класифицира като пустинна слот машина.

Какви специални характеристики можете да намерите тук?

На онлайн слота Book of Ra Deluxe двата символа Wild и Scatter са комбинирани в един.

Възможно ли е да получа безплатни завъртания в Book of Ra Deluxe?

Да, 10 безплатни завъртания с разширяващ се символ се активират, когато се появят поне 3 символа Scatter.

Тази игра предлага ли възможност да се играе за джакпоти?

Не, слот машината не предлага джакпоти, но някои казина разполагат техни собствени джакпот платформи в играта.

Как да спечеля на слот машината Book of Ra Deluxe?

Нашият съвет: По време на безплатни завъртания случайно избран символ може да се разшири по целия барабан. Тази функция обещава страхотни награди.

Пробвайте слот машините Book of Ra Deluxe безплатно

Book of Ra се счита за култова класика в света на слотовете. Слотът, познат като „Book of Ra Classic“ се счита за култова класика в света на слотовете. Слотът, познат като Book of Ra от Novomatic. От пускането й през 2005 г., тя генерира вълна от положителни отзиви сред играчите и стана особено популярна в Европа. Днес правим преглед на усъвършенстваната й версия Deluxe.

Новата Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe е продължение на слот играта и представлява значително подобрение по отношение на интерфейса и дизайна. Слот машината стана любима заради очарованието на класиката и семплото интерпретиране на темата за Египет. На барабаните се появяват символи в йероглифен стил. Музикалната тема на слота Book of Ra Deluxe включва класически мелодии и заедно със звуците на аркада носи ретро изживяване. Онлайн слот машината Book of Ra Deluxe се състои от 5 барабана, 3 реда и избираеми печеливши линии. Можете да зададете броя им от 1 до 10. Печелившите комбинации са валидни от ляво надясно и трябва да се състоят от поне три еднакви символа, но за по-ценните са необходими само два символа. След като заредите играта, вие ще се присъедините към приключенски авантюрист от типа на Индиана Джоунс на мисия за намиране на древни египетски реликви. Сред тях е и книгата на бог Ра, която ще бъде най-търсената на барабаните.

Специални символи в играта

В Book of Ra Deluxe символът „Book of Ra“ (Книгата на Ра) действа едновременно като символ Wild и символ Scatter. Този символ е печеливш символ сам по себе си и може да замени всеки друг символ в печеливша комбинация и да активира 10 безплатни завъртания. Но трябва да го завъртите поне три пъти. Преди да започнат безплатните завъртания, рядката книга ще маркира един произволен символ, който ще действа като разширяващ се символ по време на безплатните завъртания. Това означава, че той покрива целия барабан. Следователно изплащанията могат да бъдат много, много по-високи по време на безплатните завъртания.

Има и функция Gamble (Рисков залог) след всяка печалба, където избирате между червен картон и черен картон, което ви дава шанс 50 на 50 да удвоите печалбата си. С неправилно предположение ще загубите печалбите си, така че е добре да бъдете внимателни.

Онлайн слотът Book of Ra Deluxe очевидно е още по-добра версия на известния си предшественик, въпреки че имат много прилики. Най-голямата разлика са 10-те избираеми печеливши линии, които можете да задавате до насита. Да играете на Book of Ra Deluxe е просто и вълнуващо. Препоръчваме ви да управлявате разумно финансите си. За по-добри печалби бихме предпочели да залагаме по-малки суми на всичките 10 линии. Това е, ако решите да играете на слот машината за истински пари, а не в демо версията. Book of Ra Deluxe може да се намери на някои от най-популярните онлайн казина. Потопете се с нас в дълбините на древните пирамиди и нека египетските божества бъдат щедри към вас.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
Novomatic
Тема на играта:
Пустинна слот машина
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки