Берибърст

Берибърст

Пробвайте слот машините Берибърст безплатно

Една нетрадиционна слот машина

Определено ще се съгласите с нашето твърдение, че почти всички онлайн машини за плодове са еднакви. Добре, може би не, но трябва да признаете, че те не се различават особено много. Бихме искали да ви представим плодов слот, който е различен, уникален и който значително „разчупва стереотипа“. Ето, онлайн казината представят онлайн слота Берибърст.

Печеливши пискюли и разширяващ се Уайлд символ

Нека първо да разгледаме основите неща. Берибърст се състои от 5 барабана, 3 реда и това, което е много важно, печелившите линии не са традиционни, както при другите слотове на NetEnt. Тук не се прилагат комбинации отляво надясно или отдясно наляво.Печелившите комбинации са съставени от пискюли. Всеки пискюл, съставен от поне 5 символа, прави печеливша комбинация. Няма значение дали са един до друг, под или един над друг, накратко, за 5 съседни еднакви символа получавате определена печалба. Големината на тази печалба зависи от стойността на дадения символ.

И сега идва най-важната част. Символът Уайлд се появява на игралната машина Берибърст. Но това не е обикновен символ. Ако успеете да го завъртите, той автоматично се разширява по целият барабан. Това може да доведе до нова печеливша комбинация. Барабана, покрит с Уайлд символи, ще остане на мястото си до следващото завъртане. Това е повторно завъртане, което получавате безплатно.

В случай, че завъртите още един Уайлд символ след това, дори той ще остане на място. По този начин можете да си проправите път до точка, в която всички барабани ще бъдат съставени от Уайлд символи. А сега внимавайте! Ако сте успели това, ще бъдете собственик на печалба на стойност 5000 пъти по вашия залог.

Берибърст е забавна и печеливша

Що се отнася до бонусите на онлайн слота Берибърст, това е всичко. Може би си мислите, че не е много, но когато решите да играете този слот, ще признаете, че е напълно достатъчно. Комбинацията от печеливши клъстери и разширяване на Уайлд символи беше чудесна идея от авторите на играта. На всичкото отгоре цялата игрална машина се усеща приятно, има бързо темпо и весела музика. Опитайте, поне ще се забавлявате.

Детайли на играта

Доставчик на играта:
NetEnt
Тема на играта:
Плодчета слот машина
Онлайн казино:
Нашият рейтинг:

*

Ротативки